Sağlıklı ve lezzetli beslenmeniz için neler yapıyoruz?
Protein deposu etin, insan sağlığına ne kadar faydalı olduğunu biliyoruz bu nedenle porsiyonlarımızda en az 150gr. ile 250gr. arası saf işlenmemiş et kullanıyoruz.
Trakya bölgesinin butik çiftliklerinde serbestçe beslenen dana, piliç ve sığır etlerini tercih ediyoruz. Kırmızı etlerde antrikot kısımlarını, Beyaz etlerde filetto ve pirzola kısımlarını kullanıyoruz.
Salatalarımız köy bahçelerinden günlük toplanan tazecik sebzeler ve özel soslarla hazırlıyoruz.
Hakiki zeytin yağını Gemlik'ten ve mis gibi kokan tereyağını Trabzan'dan getiriyoruz
Deneyimli aşçıların doğru pişirme teknikleri uyguladığımız yemeklerimizin besin değerlerini koruyarak sizlere servis ediyoruz.
Hijyenik mutfağımızda sevgimizi katarak kendi yemeğimizi hazırlıyor gibi çalışıyoruz. Özenle öğüttüğümüz baharatları ve özel soslar ile marine edilmiş yumuşacık etleriyle sizlere, unutamayacağınız bir lezzet deneyimi yaşatıyoruz.